За нас
За нас

Здравейте!
 
"Mетличина" ЕООД  е създадена през 2018г. от нас - Мая и Лъчезар Павлови - родители на прекрасно дете, което ни вдъхнови да създадем първата кутия Playray. 

  • В максимална степен  сме се опитали да избегнем пластмасовитe елементи, заложено е изключително на материали от естествен произход.
  • Чрез игра с предложените от нас материали се насърчава опознаването и обикването на природата от най-ранна детска възраст. Това са годините, в които до голяма степен се формират основите на човешкия мироглед и се възпитава поведение на опазване и подпомагане на природата през целия живот.

Нашата мисия е да направим промяна в мисленето на родителите по отношение да играчките, които купуват, и да ги насочим към развиване на уменията на децата чрез игра с природни материали.

 

Търговската марка, която сме избрали за нашия продукт, е “Playray”. Тя е комбинация от думите– „play” и „ray”, които означават „игра” и „слънчев лъч”. Изборът на марка не е случаен. Тя е съчетание на думата „игра”, която директно показва типа стока, и „слънчев лъч” – един от многото снопове светлина, който прави играта на детето цветна и весела, а от друга страна препраща към усилията ни да „хвърлим светлина” върху положителното влияние на играта с натурални продутки.

Вярваме, че Playray Box ще хареса на Вас и Вашето дете и Ви пожелаваме приятни занимания заедно!