Емпирина: "Kутията е великолепна - смислена и стойностна! Пожелавам си повече такива продукти за децата ни."

Емпирина: "Kутията е великолепна - смислена и стойностна! Пожелавам си повече такива продукти за децата ни."

24 юли 2019

Пирина Воденичарова, позната с блога си Empirina, e майка на 3-годишния Матей. Изненадахме я с кутия-подарък, а тя и Матей толкова я харесаха, че на свой ред ни изненадаха и с няколко видео-клипчета, които може да видите по-надолу. 

 

"Kомпонентите на кутията ... ще се ползват не с месеци, а с години!"

 

"Матей не е спрял да играе, откакто ги извадихме! За нас кутията е 10/10"

 


ВИДЕО: Пирина за Playray Box: "Намеренията ми бяха да ви покажа тази кутия само в снимки, но е толкова яка. ... Трябва да ви покажа на видео и да ви обясня какво има вътре."

 

"С отварянето ме посрещна истинска въ́лна и това послание, което ме докосна!"


ВИДЕО: Пирина за "Отгледай растение": "Всичко е съобразено за малките ръчички... няма абослютно нищо пластмасово в кутията."

 

ВИДЕО: Пирина за "Открий природата" и книжката: "Аз мисля още днес да почнем с Матей да търсим по двора неща от лятото. ... Той в момента е обсебен от луна и звезди, само ме кара да му ги рисувам навсякъде и мисля, че ще му хареса и това."

 

ВИДЕО: Пирина за "Приказна полянка": "Огромно впечатление ми прави, че всичко е дървено, всички материали са естествени, това просто е страхотно.""Препоръчвам кутията с две ръце! Изпратиха ми я като подарък от Playray, в момента си популяризират бранда, но наистина това заслужава вашето внимание. Разкошно е. Аз пак бих поръчала ако направят друг тип издание. Препоръчвам я не с две, с пет ръце и всички крайници налични, моите и на Матей!" :)

 

"Поздравления, Playray, кутията е великолепна - смислена и стойностна! Пожелавам си повече такива продукти за децата ни."


Отварянето на Playray box беше сякаш отваряне на кутия със съкровища... а предметите вътре - най-хубавото съкровище на всички времена. Завладяна съм от това колко е красиво, колко развълнувани бяха децата при откриването на всяка част и колко весело играят с всичко от кутията всеки ден откакто я имаме.

прочети още

Мария Пеева, позната като Мама Нинджа, е преводач, писател и блогър с над 78 000 последователи

прочети още

"A Mum Reviews" - един от ТОП 10 блоговете за майчинство във Великобритания за 2018г. според vuelio.com

прочети още