„Обикни природата с Playray box” – забавления за деца и родители в Offline Café

„Обикни природата с Playray box” – забавления за деца и родители в Offline Café

23 ноември 2019

Главната ни цел в Playray box - "Природа в кутия" е да насърчаваме децата от най-ранна детска възраст да общуват с природата. Стремим се да достигнем до колкото може повече семейства с малки дечица. Именно затова решихме да организираме едно събитие, на което да запознаем родителите с Playray box и да предоставим възможност на децата да поиграят на воля с материалите от кутията ни. Входът беше свободен, а наши любезни домакини бяха Offline Café . Сърдечно им благодарим за доверието! 

 

За нас беше удоволствие да се срещнем с всички гости - майки, татковци, баби и дядовци! Заедно с дечицата открихме какво се случва в природата през есента, търсихме есенни съкровища, четохме приказката за Луната и звездичките и играхме с приказните елементи от „Горска полянка”. 

 

Заредихме се с много положителни емоции, вярваме, че и вие също!

Повече за Offline Café - тук.


Заповядайте, за да си поговорим защо е важна ранната връзка на децата с природата и как да я насърчаваме.

прочети още

Какво общо има стоматологията с Playray box? Ще ви кажем - малките пациенти на д-р Мира Иванова ще имат възможността да играят, мечтаят и творят, докато са в чакалнята ѝ.

прочети още

Предколедни игри с Playray box за най-малките

прочети още

Един по-различен KindyRoo урок - игри с природни материали

прочети още

“Идеята да поднесеш на децата забавление и едновременно с това да ги учиш на отношение и любов към природата определено ми допадна. Нейните създатели, които също са родители, са обърнали внимание на всеки детайл и са превърнали кутията както в оригинален начин да изнесеш урок по природознание, така и в отлична възможност да насърчаваш детското въображение и да подхранваш любопитството на малките откриватели.”

прочети още

Отварянето на Playray box беше сякаш отваряне на кутия със съкровища... а предметите вътре - най-хубавото съкровище на всички времена. Завладяна съм от това колко е красиво, колко развълнувани бяха децата при откриването на всяка част и колко весело играят с всичко от кутията всеки ден откакто я имаме.

прочети още

"Препоръчвам Playray Box от сърце на всички родители, които предлагат на децата си естествени материали за игра"

прочети още

Мария Пеева, позната като Мама Нинджа, е преводач, писател и блогър с над 78 000 последователи

прочети още

"A Mum Reviews" - един от ТОП 10 блоговете за майчинство във Великобритания за 2018г. според vuelio.com

прочети още